HTML

Utolsó kommentek

Foster the People - Houdini (klippremier)

2012.04.25. 21:00 pcz (törölt)

Megjelent napjaink egyik legfelkapottabb indie zenét játszó zenekara, a Foster the People új klipje, a Houdini. A klip története nagyjából annyi, hogy a csapat meghal, de folytatniuk kell a turnézást. Így a nagy embereknek megoldást kell találniuk arra, hogyan legyen minél élethűbb a 3 fiú színpadi jelenléte. Ekkor egy kínai menedzsment (?) kitalálta a következőket: sötét ruhát húzott emberek mozgassák őket, majd jött egy még jobb ötlet: készítsenek robotot  a fiúkból. Indulhat a turnézás és tombolás, szétesés.

Őszintén szólva, már az egy hete megjelent trailer sem volt valami nagyot mondó, de még így is vártam a klip megjelenését. Egy kicsit csalódtam az előző videóikhoz képest. Személyes véleményem, hogy a képi világ nem lett a legjobb és az, hogy a bandát táncolni látjuk, már szinte röhejesnek találom (Mi ez? A Back Street Boys II????). Legyen annyi pozitívum mellette, hogy a zene elképesztő jó, tipikus klippes dal, de totál nem erre számítottam. És végül a videóklip:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikblog.blog.hu/api/trackback/id/tr424473560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása