HTML

Utolsó kommentek

Ismét Színházak éjszakája

2013.04.10. 08:00 dius.

ejszakaja.jpgMásodik alkalommal kerül megrendezésre a Színházak Éjszakája, aki tavaly volt az idén se szalassza el, aki még nem volt az látogasson el, nem fogja megbánni.

A programok május 4-én, szombaton délutántól kezdődnek és másnap hajnal háromig tartanak. A közönség, az erre az estére érvényes karszalag megvásárlásával a tizennégy színház hetven programjának bármelyikére ellátogathat. Idén lehetőség van arra is, hogy a karszalagok megvásárlói előre regisztráljanak bizonyos programokra, így mindenki biztos lehet abban, hogy nem marad le a kiválasztott előadásról. A budapesti színházak arra kérik a nagyérdeműt, hogy ezen az estén ne csak néző legyen, hanem ha kedvet érez hozzá, vegyen is részt a játékban.

A Fővárosi Önkormányzat tizennégy színházában rendezik meg második alkalommal az eseményt. Tavaly hatalmassal sikerrel zárult, mind a színházak mind az ellátogatók pozitívan számoltak be. Idén is lesz felnőtteknek és gyerekeknek is szóló programok és a függöny mögé is beleshetnek az érdeklődök.

2013_szinhazak_ejszakaja_terkep.jpgForrás: szinhazakejszakaja.hu

bővebb infó és részletes programleírás: www.szinhazakejszakaja.hu

Szólj hozzá!

Címkék: színházak éjszakája


A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikblog.blog.hu/api/trackback/id/tr575194937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása